19 січня в групі ХТ-27-22, що навчається за спеціальністю «Харчові технології», відбувся відкритий урок-дискусія «Вимоги до обслуговуючого персоналу ресторану». Інноватикою даного уроку стала форма проведення – панельна дискусія, під час якої присутні отримали можливість почути думки професіоналів: Інни Кривешко – керівника ГО «Хліб і Сіль», Сергія Марковського – шеф-кухаря ресторану «Люди Fusion place», Оксани Нежигай – поціновувачки ресторанних послуг.

Упродовж заходу здобувачі освіти працювали з індивідуальним колесом професійного балансу та змогли проаналізувати особисті фахові якості та створити чек-лист дій, які сприятимуть кар’єрному росту.

Приємно вразили динаміка та позитивна психологічна атмосфера, які майстерно підтримувались упродовж дискусії викладачем Наталією Рибак.

Велика подяка гостям за вклад у розвиток професіоналів ресторанної сфери.