Матеріально-технічне забезпечення спеціальності 181 “Харчові технології”

Кабінет “Української мови”

Кабінет “Історії України”

Кабінет “Суспільних дисциплін”

Кабінет “Охорони праці, екології, безпеки життєдіяльності”

Кабінет “Хімії”

Кабінет “Іноземної мови”

Кабінет “Іноземної мови”

Кабінет-лабораторія “Технічного креслення та комп’юторної графіки”

Кабінет “Інформаційних систем та технологій”

Кабінет спецдисциплін: “Товарознавство харчових продуктів”; “Технологія виробництва кулінарної продукції”

Кабінет “Організація виробництва та обслуговування в закладах ресоранного господарства”

Навчально-виробнича майстерня-лабораторія “Кухарської справи”

Навчально-виробнича майстерня-лабораторія “Кондитерської справи”

Навчально-виробнича майстерня-лабораторія “Організації обслуговування в закладах ресторанного господарства”