Чай  не тільки відмінно бадьорить, пробуджує і дарує енергію. Він  – невичерпне джерело смакових сюрпризів: ви можете використовувати  сотні способів заварювання чаю, і кожного разу смак буде іншим.

Про це здобувачі освіти групи КК-14-21  дізналися, відвідавши кафе-музей “Панъ Заваркінъ і Синъ”. Майбутні кухарі-кондитери почули про різновиди  чаю і  способи його приготування та з великим задоволенням пригостилися  філіжанкою кенійського ароматного напою.

 Крім того, екскурсовод музею розповіла  про власника кафе Заваркіна Матвія, який відкрив кав’ярню у  цьому ж будинку ще у 1898 році. У музеї здобувачів освіти зацікавили  унікальні годинники, колекція самоварів, старовинні побутові речі.

Завжди цікаво відкривати для себе нові місця у рідній Вінниці.