Чай не тільки відмінно бадьорить, пробуджує і дарує енергію. Він – невичерпне джерело смакових сюрпризів: ви можете використовувати сотні способів заварювання чаю, і кожного разу смак буде іншим.
Про це здобувачі освіти групи КК-14-21 дізналися, відвідавши кафе-музей “Панъ Заваркінъ і Синъ”. Майбутні кухарі-кондитери почули про різновиди чаю і способи його приготування та з великим задоволенням пригостилися філіжанкою кенійського ароматного напою.
Крім того, екскурсовод музею розповіла про власника кафе Заваркіна Матвія, який відкрив кав’ярню у цьому ж будинку ще у 1898 році. У музеї здобувачів освіти зацікавили унікальні годинники, колекція самоварів, старовинні побутові речі.
Завжди цікаво відкривати для себе нові місця у рідній Вінниці.