Головна
Про нас
Стратегія розвитку Вінницького ВПУ сфери послуг на 2021-2026 рр.
План розвитку ДПТНЗ “Вінницьке ВПУСП” на 2021-2026 рр.
Iсторiя училища
Структура управління та кадровий склад
Адміністрація
Структура управління
Кадровий склад методичних комісій
МК професій ресторанного господарства
МК природничо-математичних дисциплін
МК механічного профілю
МК суспільних дисциплін, фізичної культури та захисту України
МК фізико-технологічних і комп’ютерних дисциплін
МК філологічних дисциплін
МК технологій та дизайну
Освітні послуги
Мова освітнього процесу
Перелік освітніх послуг
Освіта дорослих
Ліцензований обсяг та контингент закладу
Навчально-практичні центри
Навчально-практичні центри
Нормативно-правові документи НПЦ
Напрями роботи НПЦ
Плани роботи НПЦ
Освітні послуги НПЦ
Благодійна діяльність
Публічна інформація
Статут
Ліцензія на надання освітніх послуг
Сертифікат правомірності провадження освітньої діяльності за рівнем повної загальної середньої освіти
Свідоцтва про атестацію професій
Витяги з ЄДЕБО
Положення
Кошторис
Державні закупівлі
Фінансова звітність
Акти
Оренда нерухомого майна
Матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу
Загальна площа приміщень
Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти
Навчально-виробничі майстерні та кабінети
Внутрішня система забезпечення якості освіти
Моніторинг якості освіти
Інклюзія і доступність
Звіт директора
Соціальні партнери
Наші здобутки
Наші успішні випускники
Волонтерський марафон добрих справ
Гуртожиток
Графік особистого прийому громадян директором
Контакти
Вакансії
Викладачу
Графік освітнього процесу
Відбір підручників для 10 класу
Дії при оголошенні сигналу “Повітряна тривога”
Дії у разі виявлення в групі здобувача освіти з ознаками хвороби
Постанова № 50 “Про затвердження протиепідемічних заходів…”
Інформаційна довідка для проведення роз’яснювальної роботи щодо запобіганню поширенню коронавірусі
Класному керівнику та майстру виробничого навчання
Атестаційний кейс
Методична робота
Положення про атестацію
Наказ про атестацію педагогічних працівників
Графік відкритих уроків та заходів
Перспективні плани проходження атестації та підвищення кваліфікації педагогічними працівниками
Графік атестації навчальних кабінетів, майстерень, майстерень-лабораторій
Самоосвіта, розвиток професійної компетентності
Іnnovation digital school
Учнівський довідник
Освітні програми
Освітні стандарти
професійної освіти
фахової передвищої
Графік освітнього процесу
Розклад дзвінків
Розклад уроків
Центр кар’єрного консультування
#НМТ_2024
Алгоритм дій при оголошенні сигналу “Повітряна тривога”
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
Сайти/блоги викладачів та майстрів в/н
Корисна інформація
Сторінка психолога
Фаховий молодший бакалавр
Списки зарахованих (накази про зарахування)
Рішення приймальної комісії щодо надання рекомендацій на зарахування
ОПП “Виробництво харчових продуктів”
Силабуси освітніх програм
Практика
На допомогу здобувачу освіти
Документи
Відгуки роботодавців
Дослідно-наукова робота
Графіки екзаменаційних сесій
Рейтингові списки на отримання стипендії
Кадрове забезпечення виконання ОПП
Матеріально-технічне забезпечення спеціальності 181 “Харчові технології”
Забезпечення літературою
Документи на обговорення
Як уберегтися під час пандемії
Критерії оцінювання
Стипендіальне забезпечення
Онлайн-бібліотека
Учнівське самоврядування
Права і обов’язки здобувачів освіти
Правила поведінки здобувачів освіти
Протидія булінгу
Скринька довіри
Абітурієнтам
Правила прийому до ДПТНЗ “Вінницьке вище професійне училище сфери послуг” на 2024 р.
Графік роботи приймальної комісії
Подати заяву на вступ онлайн
Освіта у #ПРОФ_ТЕХ
Як стати учнем училища?
Віртуальний тур
Перелік професій
Фаховий молодший бакалавр
Регіональне замовлення у 2023 році
Документи для вступу
Положення про приймальну комісію
Положення про апеляційну комісію
Індивідуальний день гостинності
Новини
Презентації професій
Все працює завдяки нам!
Агент з організації туризму. Адміністратор
Кравець. Закрійник
Кухар. Кондитер
Кухар. Майстер ресторанного обслуговування
Монтажник радіоелектронної апаратури та приладів
Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення
Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Спеціальність “Харчові технології”
Проєкт EU4Skills
Кращі навички для сучасної України
Про проєкт
Меморандум про співпрацю за субпроєктом
План взаємодії з зацікавленими сторонами
Оцінка екологічного та соціального впливу
Поетапна реалізація проєкту
Проморолик з професії “Кондитер”
Інформація щодо звернень та подання скарг
Громадські консультації
Рік війни: EU4Skills продовжує підтримувати Україну
Новини проєкту
Випускники про нас
Зворотний зв'язок
Зворотний зв'язок
Приймальна
Email
Facebook
Instagram
Telegram