Бути в тренді всіх технологічних новинок – завдання кожного, хто хоче досягнути успіху в ресторанній сфері
07.04.2023 12:39 | Новини
6 квітня відбувся майстер-клас з використання преміум посуду «АМС smart cooking club» від офіційного представника в Україні Марини Корчак та дослідниці Подільської кухні Олени Павлової.
На майстер-класі викладач Наталія Рибак ознайомилась:
– з енергозберігаючими технологіями;
– з посудом майбутнього;
– з технологіями, які дозволяють максимально зберегти поживність їжі;
– з термічними процесами, які відтворюють приготування в печі, що особливо актуально для автентичних страв.
Це був пілотний майстер-клас. Найближчим часом подібні заходи будуть доступні для здобувачів освіти, що навчаються за професіями кулінарного напряму.