Забезпечення літературою Економічна теорія. Політекономія (А.В. Сірко) Економічна теорія (Л.В. Білецька) ТОВАРОЗНАВСТВО (ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ТОВАРОЗНАВСТВА) (М.Є. Бондарчук ) Українські страви (авторський колектив) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт з дисципліни “Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка” (С. Е. Рожкова) ЗАГАЛЬНА ЕЛЕКТРОТЕХНІКА (Матвійчук А.) Електротехніка та основи електроніки (А. М. Гуржій) Загальна електротехніка (В.Е. Родзевич) Методична розробка з предмету « Основи електротехніки» ВИКОРИСТАННЯ ТЕСТОВОГО КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ ДЛЯ ОЦІНКИ РІВНЯ ЗАСВОЄННЯ ЗНАНЬ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (Гріщенко Л.Ю.) Flash on English for cooking, catering and reception Food and nutitrion Етика ділового спілкування (Гриценко Т.Б.) Професійна етика і психологія УКРАЇНСЬКА МОВА ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ: ПРОФЕСІЙНА КОМУНІКАЦІЯ (Н.П. Нестеренко) УКРАЇНСЬКЕ ДІЛОВЕ МОВЛЕННЯ (М. Брус) Сучасні ділові папери (С.В. Глущик) Легка атлетика (Р.Ф. Ахметов) Основи баскетболу (О.А. Єфімов) ВОЛЕЙБОЛ У ФІЗИЧНОМУ ВИХОВАННІ СТУДЕНТІВ (Носко М.О.) Гімнастика (І.Й. Малинський) Конспект лекцій з аналітичної хімії АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ ХІМІЧНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУ (Л.П. Циганок) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ З ДИСЦИПЛІНИ ХІМІЯ (ОРГАНІЧНА ХІМІЯ , ФІЗИЧНА ХІМІЯ ТА КОЛОЇДНА ХІМІЯ) ЛАБОРАТОРНИЙ ПРАКТИКУМ З КУРСУ “БІОХІМІЯ” Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Біохімія» Органічна хімія Харчові добавки ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ Устаткування підприємств громадського харчування Українська кухня Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА Технологія приготування їжі Основи екології Екологія Основи загальної мікробіології Мікробіологія та фізіологія харчування Мікробіологія