Головна
Про нас
Стратегія розвитку Вінницького вищого професійного училища сфери послуг на 2021-2026 рр.
План розвитку ДПТНЗ “Вінницьке ВПУСП” на 2021-2026 рр.
Iсторiя училища
Структура управління та кадровий склад
Адміністрація
Структура управління
Кадровий склад методичних комісій
МК професій ресторанного господарства
МК природничо-математичних дисциплін
МК механічного профілю
МК суспільних дисциплін, фізичної культури та захисту України
МК фізико-технологічних і комп’ютерних дисциплін
МК філологічних дисциплін
МК технологій та дизайну
Освітні послуги
Мова (мови) освітнього процесу
Первинна професійна підготовка
Перепідготовка робітників. Професійно-технічне навчання
Підвищення кваліфікації робітників
Стажування
Короткотермінові курси
Ліцензований обсяг та контингент закладу
Навчально-практичні центри
Навчально-практичні центри
Нормативно-правові документи НПЦ
Напрями роботи НПЦ
Освітні послуги НПЦ
Благодійна діяльність
Публічна інформація
Статут
Ліцензія на надання освітніх послуг
Сертифікат правомірності провадження освітньої діяльності за рівнем повної загальної середньої освіти
Свідоцтва про атестацію професій
Витяги з ЄДЕБО
Положення
Кошторис
Штатний розпис
Державні закупівлі
Фінансова звітність
Акти
Оренда нерухомого майна
Матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу
Загальна площа приміщень
Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти
Навчально-виробничі майстерні та кабінети
Внутрішня система забезпечення якості освіти
Моніторинг якості освіти
Інклюзія і доступність
Звіт директора
Соціальні партнери
Наші здобутки
Наші успішні випускники
Волонтерський марафон добрих справ
Гуртожиток
Контакти
Вакансії
Викладачу
Графік освітнього процесу
Освітні стандарти та програми
професійної освіти
фахової передвищої
Відбір підручників для 10 класу
Дії при оголошенні сигналу “Повітряна тривога”
Дії у разі виявлення в групі здобувача освіти з ознаками хвороби
Постанова № 50 “Про затвердження протиепідемічних заходів…”
Інформаційна довідка для проведення роз’яснювальної роботи щодо запобіганню поширенню коронавірусі
Класному керівнику та майстру виробничого навчання
Атестаційний кейс
Положення про атестацію
Наказ про атестацію педагогічних працівників
Графік відкритих уроків та заходів
Перспективні плани проходження атестації та підвищення кваліфікації педагогічними працівниками
Графік атестації навчальних кабінетів, майстерень, майстерень-лабораторій
Самоосвіта, розвиток професійної компетентності
Учнівський довідник
Центр кар’єрного консультування
Алгоритм дій при оголошенні сигналу “Повітряна тривога”
Графік освітнього процесу
Розклад дзвінків
Розклад уроків
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
Сайти/блоги викладачів та майстрів в/н
Корисна інформація
Сторінка психолога
ЗНО/НМТ 2023 року
Фаховий молодший бакалавр
Списки зарахованих (накази про зарахування)
Рішення приймальної комісії щодо надання рекомендацій на зарахування
ОПП “Виробництво харчових продуктів”
Силабуси освітніх програм
Практика
На допомогу здобувачу освіти
Документи
Відгуки роботодавців
Дослідно-наукова робота
Графіки екзаменаційних сесій
Рейтингові списки на отримання стипендії
Кадрове забезпечення виконання ОПП
Матеріально-технічне забезпечення спеціальності 181 “Харчові технології”
Забезпечення літературою
Документи на обговорення
Як уберегтися під час пандемії
Критерії оцінювання
Стипендіальне забезпечення
Онлайн бібліотека
Права і обов’язки здобувачів освіти
Протидія булінгу
Абітурієнтам
Дні відкритих дверей
Подати заяву на вступ онлайн
Освіта дорослих
Віртуальний тур
Вступна кампанія 2023
Кваліфікований робітник
Фаховий молодший бакалавр
Регіональне замовлення у 2023 році
Документи для вступу
Положення про приймальну комісію
Порядок прийому до ЗФПО 2023
Положення про апеляційну комісію
Графік роботи приймальної комісії
Як стати учнем училища?
Перелік професій
Індивідуальний день відкритих дверей
Новини
Презентації професій
Все працює завдяки нам!
Агент з організації туризму. Адміністратор
Кравець. Закрійник
Кухар. Кондитер
Кухар. Майстер ресторанного обслуговування
Монтажник радіоелектронної апаратури та приладів
Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення
Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Спеціальність “Харчові технології”
Проєкт EU4Skills
Кращі навички для сучасної України
Про проєкт
Меморандум про співпрацю з субпроєктом
План взаємодії з зацікавленими сторонами
Оцінка екологічного та соціального впливу
Поетапна реалізація проєкту
Проморолик з професії “Кухар”
Інформація щодо звернень та подання скарг
Громадські консультації
Рік війни: EU4Skills продовжує підтримувати Україну
Рейтингові списки на отримання стипендії
Переглянути рейтингові списки
Зворотний зв'язок
Зворотний зв'язок
Приймальна
Email
Facebook
Instagram
Telegram