Здорове харчування стає все більш популярним серед населення, і це не дивно, адже воно є важливою складовою здорового способу життя. Із цією метою 24 квітня здобувачі освіти групи КК-14-21 ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» під керівництвом викладачки Наталії Рибак вирішили створити меню для ресторанів здорового харчування.

Перед початком роботи майбутні кухарі провели дослідження, яке включало аналіз попиту на таке харчування в регіоні, вивчення різних кухонь та інгредієнтів, які можна було б використовувати для приготування їжі. Основним критерієм при виборі страв було врахування їхньої корисності та вміст поживних речовин. А вислови «Я є те, що я їм», «Двигуну потрібне якісне паливо, а людині – здорове харчування», «Кухар відповідає за того, кого годує»  стали фундаментом для створення кращого меню.

 🔆Сподіваємося, що отримані знання допоможуть гармонійному розвитку майбутніх власників ресторанів.